Super Digital Art SRL prestează servicii în domeniul fotografiei, videografiei și designului grafic. Serviciile noastre se adresează atât personelor fizice, cât și companiilor.

Îți punem la dispoziție experiența noastră și pasiunea pentru frumos. Considerăm că momentele unice din viața unui om trebuie imortalizate cât mai artistic. Fotografiile și filmările de la un eveniment personal cum ar fi nunta sau botezul sunt, în printre puținele lucruri palpabile care rămân peste ani și ani.

Important! 90% din profitul obținut din activitățile economice va fi cheltuit pentru realizarea de activități sociale destinate copiilor vulnerabili.

Conceptul de ajutorare a copiilor și susținerea activităților sociale, îl reprezintă punerea la dispoziție a experienței noastre în vederea obținerii resurselor financiare necesare.

* Care sunt aceste categorii de copii vulnerabili? *

  • a) Copii care trăiesc în comunităţi sărace. În cazul acestei categorii de copii trebuie precizat faptul că există o limitare a posibilităţilor sau oportunităţilor în viaţa socială.
  • b) Copii agresaţi în mediul social. Această categorie de copii, este caracterizată de un sentiment de umilinţă şi degradare produs de acţiunile celorlalţi. Trebuie să adăugăm, în această categorie persoanele agresate prin internet sau jocuri de calculator.
  • c) Copii care fac obiectul unor violenţe fizice şi abuzuri sexuale. Această categorie de copii expuşi la riscuri sociale grave necesită sprijin social din partea autorităţilor statului şi a societăţii. Sunt o serie de situaţii de violenţă specifică, dintre care enumerăm: violenţă fizică, abuzuri produse în familie, violenţă psihică, marcată de abuzuri verbale şi emoţionale, violenţă asupra copiilor produsă în comunitate.
  • d) Copii instituţionalizaţi sau care provin din astfel de instituţii.
  • e) Copii cărora le lipseşte adăpostul, lezaţi în ceea ce priveşte viaţa, educaţia, sănătatea.
  • f) Copii cu nevoi speciale. În cadrul acestei categorii sociale se integrează copiii cu dizabilităţi fizice şi psihice ce au parte de un grad ridicat de marginalizare socială.
  • g) Copii care aparţin unor grupuri etnice, minoritare sau familii de imigranţi. Există cercetări care atestă existenţa a numeroase categorii de copii afectate de situaţii şi risc de vulnerabilizare. Educaţia şi integrarea socială a copiilor au fost probleme spinoase pentru orice societate aflată în faza de tranziţie.

Există un grad ridicat al discriminării în cazul elevilor proveniţi din medii sociale defavorizate . Cu alte cuvinte, elevul nu va atinge un potenţial de pregătire şi formare şcolară corespunzător datorită provenienţei din medii sociale defavorizate. Efectele produse sunt vizibile, marcate prin abandon şcolar şi declasare socială.